Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

RedTop 3 l-es légycsapda

Ár:
3.874 Ft (3.050 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.270 Ft
Várható szállítás: 2020. szeptember 30.

REDTOP Dél-Afrikában gyártott légyfogó rendszer, melynek célja, hogy csapdába ejtse, s így távol tartsa a legyeket a háztól és a házhoz tartozó melléképületektől, illetve mezőgazdasági felhasználás esetén az állatoktól. 

A REDTOP egy forradalmian új elképzelés a légymentesítésre. A termék környezetbarát, az ózonréteget sem károsítja.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A rendszer lényege, hogy a PONGO csali por hatására a piros tető nyílásain, majd a szűkítő hálón keresztül a fóliazsákba repülnek a legyek, ahonnan már nem tudnak kiszabadulni.

Ennek két oka van, egyrészt, hogy a légy mindig a fény felé repül, melyet a tető teljesen elzár, másrészt a piros tetőhöz tartozó szűkítő tölcsér nem teszi lehetővé a kirepülést.

A fóliazsáknak kb. egynegyed része van megtöltve vízzel és a csali porral. A csali elpusztult tengeri állatok tetemének kiszárított, és porrá tört keveréke.

A víz hatására keletkező biológiai bomlás során olyan szagot áraszt, amely a legyek szaporodási ösztönére hat. Ezáltal - széljárástól függően - 10-40 méteres körből csalogatja csapdába a legyeket.

A bekerült legyek a felső háromnegyed részben röpdösnek, és ezzel a még kint lévő legyeket is odacsalogatják. Ezt követően elpusztulnak.

TELJESEN KÖRNYEZETBARÁT

A RedTop légyfogó rendszere biológiailag lebomló csaliport használ, ami csapdába ejti a legyeket, mielőtt bosszúságot okoznának.

HOSSZÚ MŰKÖDÉS ÉS KIEMELT HATÉKONYSÁG

Egy csapda 4-6 hétig képes hatékonyan működni, és akár 10.000 legyet is képes befogni. Tartósan magas hőmérséklet esetén, amikor nagyon kedvező az időjárás a legyek szaporodásához jóval hamarabb megtelhet a csapda. Ebben az esetben akár 2 hét alatt is megtelik a zacskó léggyel.

KÖNNYEN UTÁNTÖLTHETŐ

Mikor a zsák megtelt léggyel, a kert végében egy gödörbe kiüríthető, majd kimosva egy új csaliporral feltöltve máris újra beüzemelhető. A megtelt műanyag zsákot újra cserélheti egy Szervizcsomag megvásárlásával ami csaliport is tartalmaz. A szervizcsomagban található tasak a 8 l-es csapdához azonnal alkalmazható, vagy egy perforáció mentén eltéphető és a 3 l-es csapdára is alkalmazható lesz.

PRÉMIUM MINŐSÉG

A terméket kültéri használatra tervezték ezért a tető és zacskó anyaga UV álló, így akár tűző napra is ki lehet tenni.

TÖBB MÉRETBEN IS ELÉRHETŐ

A termék két űrtartalommal (3 liter & 8 liter) is elérhető, hogy akár otthoni használatra, akár mezőgazdasági felhasználásra is alkalmas

A HATÁSOFOKA AZ IDŐVEL NŐ

A termék hatásfoka az idővel nő, nem hogy csökkenne, mert az elkapott legyek ahogy bomlásnak indulnak, egyre több legyet vonzanak a csapdába!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!