Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NICS probiotikus termékek - NICS Multivitamin For All

Szájban oldódó ízesített granulátum. 

Ez a doboz 365 darab egyesével csomagolt kapszulát tartalmaz. 

Az ára: 4.733 Ft/hó  

A NICS probiotikus termékeket tanácsadó közreműködésével  lehet megvásárolni a gyártótól.

Szeretne a termékről többet tudni és megrendelni? 

Hívja a 20/99-73-712-es számot a rendelés és az elérhető kedvezmények miatt, vagy töltse ki a "Kérjen infót!" formot.

Leírás

NICS probiotikus termékek - NICS Multivitamin For All

Természetben előfordulva az acerola

Az acerola vagy más néven barbadoszi cseresznye akár öt méter magasra is megnő, lombhullató fa, amelyen nagy mennyiségű, 1-2 cm átmérőjű, piros gyümölcs terem.

A gyümölcsök puhák, lédúsak, kellemes zamatúak.

Az acerola fa vadon nő, de Közép-Amerikában, Dél-Amerika északi vidékein, Brazíliában és Jamaicában is termesztik.

A gyümölcs értékét elsősorban az adja, hogy jelentős mennyiségben tartalmaz C-vitamint.

Ez az érés során csökken, ezért a kereskedelmi forgalomba hozandó gyümölcsöt még zöld állapotában szüretelik le.

Természetben előfordulva a tőzegáfonya

A tőzegáfonya egy Észak-Amerikában őshonos növény gyümölcse.

Sötétpiros bogyói egész télen át díszítenek. A tőzegáfonya azonos növénycsaládba tartozik a vörös áfonyával és a fekete áfonyával.

Az áfonyát jellegzetes illatáért, frissítő ízéért már sokkal előbb fogyasztották minthogy gondoltak volna jótékony hatására.

Feltehetőleg 1621-ben a zarándokok hálaadó ünnepen fogyasztották először az áfonyát, de az áfonyaszósz csak a polgárháború után vált nemzeti tradícióvá. Ulysses S. Grant kapitány az áfonyaszószt a hálaadás fontos részének tartotta.

A Petersburg elleni csata alatt, 1864-ben elrendelte, hogy az Unió csapatainak áfonyát adjanak.

A katonák a számukra eddig ismeretlen gyümölcsöt megszerették és fogyasztása szokássá vált.

A telepesek nem tudtak az áfonya magas C-vitamin tartalmáról, de az angliai tengerészek között népszerűvé vált, mert akik ezt fogyasztották azoknál nem alakult ki skorbut.

A XXI. század kezdetétől a tőzegáfonya használata egyre inkább elterjedt, és az elmúlt években igen népszerűvé vált.

Az áfonyák bogyóját nyersen, szárítva, lekvárként, lisztté őrölve és mártásként fogyasztják.

Grapefruit kivonat

A grapefruit (magyaros írásmód szerint grépfrút) vagy másnéven citrancs, a citrusfélék legfiatalabb tagja. A húsa rózsaszín és piros lehet.

Természetben előfordulva magas a C-vitamin tartalma, illetve más vitaminokat, bioflavonoidokat tartalmaz.

Íze savanykásan keserű. A kivonat a gyümölcs magjából és húsából készül.

C-vitamin

A C-vitamin talán a legismertebb vitamin, a vízben oldódó vitaminok csoportjába sorolható.

A C-vitamin csak igen kis mennyiségben fordul elő az állati eredetű tápanyagokban, a zöld növények, gyümölcsök fedezik a szükséglet döntő részét.

Szent-Györgyi Albert izolálta elsőként 1928-ban, melyet 1937-ben orvosi Nobel díjjal jutalmaztak.

A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez.

A normál kollagénképződéshez is hozzájárul a C-vitamin, ezen keresztül a bőr, az erek, a porcok, a csontozat, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához.

Segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében, hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, illetve fokozza a vas felszívódását.

Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.

E-vitamin

Zsíroldékony vegyület, amely a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izmokban, a vérben, a mellékvesékben és az agyalapi mirigyben raktározódik. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

K2-vitamin

A K-vitamin a zsírban oldódó vitaminok közé tartozik. A K2-vitamin természetes formában elsősorban baktériumos erjesztéssel készülő élelmiszerekben, például az érett sajtokban található meg.

Továbbá állati eredetű élelmiszerekben fordul elő, mint például libamáj, libacomb és csirkemáj. A K-vitamin részt vesz a normál véralvadásban és a normál csontozat fenntartásában.

D-vitamin

Zsírban oldódó vitaminok csoportjába sorolható. A D3-vitamin a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik.

A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. (A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.)

Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez.

A-vitamin

Az A-vitamin zsírban oldódó vitamin, ahhoz, hogy az emésztőcsatornából felszívódjon, zsírokra és ásványi anyagokra van szükség.

Kétféle formában fordul elő az egyik az A-elővitamin, a másik az A-provitamin, amit karotinként ismerünk.

Hozzájárul a nyálkahártyák, a bőr normál állapotának fenntartásához.

Részt vesz a normál vasanyagcserében, szerepet játszik a sejtek differenciálódásában. Hozzájárul a normál látás fenntartásához, és az immunrendszer normál működéséhez.

B2-vitamin

Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a normál látás, a vörösvérsejtek, a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

A B2-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, és a normál vasanyagcseréhez, illetve a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

B6-vitamin

Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, illetve a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében és a normál cisztein-anyagcserében.

A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez és a normál homocisztein-anyagcseréhez.

B12-vitamin

Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, szerepet játszik a sejtosztódásban.

A B12-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez és a normál homocisztein-anyagcseréhez.

B9-vitamin

A B9-vitamin vagy más néven folsav vízben oldódó vegyület, amely valójában nem egyetlen, hanem több hasonló felépítésű és hatású pteridin-származék.

A folsav felfedezéséhez dr. Lucy Wills anémiás embereken élesztővel végzett kísérletei vezettek az 1930-as években.

Legfőbb természetes forrásai: a leveles zöldségek (kelbimbó, brokkoli, saláta, paraj), fekete szemű bab, máj, élesztő, földimogyoró, dió.

B7-vitamin

Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a nyálkahártyák, a bőr és a haj normál állapotának fenntartásához.

Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, illetve a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

Inulin és élőflóra
 
Az élőflórát olyan jótékony, élő mikroorganizmusok alkotják, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.
 
probiotikum más néven élőflóra kifejezés görög eredetű, jelentése: az életért. A mai értelemben R. B. Parker alkalmazta először a probiotikum kifejezést 1974-ben, mint azokat az organizmusokat és anyagokat, amelyek a bélrendszer mikroba-egyensúlyáért felelősek.
 
probiotikumok jellemzői, hogy emberi eredetűek, nem kórokozók, ellenállnak a gyomorsav, az epe, valamint a nyál, a hasnyálmirigy és a bélnedvek emésztő enzimei hatásának. Az élelmiszerek szavatossági idejének tartalma alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenállóképességüket.
 
Ezen kívül a probiotikumok képesek a nyálkahártyák sejtjeihez tapadni, a potenciális kórokozók ellen antimikrobás hatást fejtenek ki, csökkentik a kórokozó mikrobák megtapadását a nyálkahártya felszínén. A probiotikumok legnagyobb részben tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok.
 
A legismertebb probiotikus tejsavbaktérium-törzsek többsége a Lactobacillus, kisebb része a Streptococcus nemzetséghez tartozik.
 
Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését. A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe.
 
prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak. Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai.
 
Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.
 
Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.
 
prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.
 
Szerepük: emésztés, bélflóra egyensúlya
 
A szervezetünk legnagyobb felszínnel rendelkező, mintegy 7‒9 méter hosszúságú bélrendszerünkön keresztül áll kapcsolatban a külvilággal. Így potenciális támadási helyként szolgál a kórokozók és a toxikus anyagok számára.
 
A bélben normális körülmények között mintegy 200-400 baktériumtörzs található. A magzati életben a jótékony baktériumok 95‒98%-ban vannak túlsúlyban.

Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását.
 
Számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint termelnek. Ha az emésztőrendszer védelmi mechanizmusai gyengülnek, az többek között felszívódási folyamatok zavarát okozhatja.
 
A probiotikumok ahhoz, hogy képesek legyenek környezetükre hatást gyakorolni, a nagyszámú jelenlét alapfeltétel, mely a bélfolyadékban grammonként legalább 108 c.f.u. organizmust jelent.
 
Mit jelent a c.f.u. kifejezés?
c.f.u.: kolóniaképző egység milliliterenként, az életképes mikroorganizmusok száma (csíraszám). 
A készítményekben általában ilyen egységben adják meg a baktériumok mennyiségét. Az Inulint azonban mg-ban határozzák meg. Megfelelő dózisnak a minimum 109 c.f.u. az elfogadott.
 
Milyen a hatékony élőflórás készítmény? 

Megfelelő mennyiségű csíraszámot tartalmaz, szakemberek által javasolt minimum x-szer 100.000.000 (százmillió) vagy x-szer 1.000.000.000 (egy milliárd) telepképző egység.

 
probiotikumok szaporodását a prebiotikumok elősegítik, ezért tartalmazzon a készítmény Inulint vagy frukto-oligoszacharidákat.
 
Ellenállnak a gyomorsav, az epe, illetve az emésztőenzimek hatásainak, így élve el tudnak jutni a hasznos baktériumok a vastagbélbe, ahol képesek elszaporodni és megtapadni. Alapvető kritérium, hogy a baktériumok megtartsák életképességüket a gyomor-bélrendszerben történő áthaladásuk során.
 
A jó élőflórás készítmények minimum 5-6 törzset tartalmaznak, hiszen a bélbaktériumok sokrétű multikultúráját kívánjuk pótolni.
 
Szavatossági idő alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenálló képességüket.
 
A One Year Product termékek hatféle élőflórát tartalmaznak emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint.
 

NICS probiotikus termékcsalád - 21 fajta termék

Vásároljon 1 doboz One Year Product terméket és azt követően igényeljen NICS kártyát

A NICS kártya 18% induló kedvezményt biztosít a további termékvásárlásoknál valamint továbbajánlási lehetőséget jutalékért. 

Keressen a részletekért!

1 éves (One Year Product) termékek

C-vitamin 500 mg + D-vitamin (365 db kapszula) - Ára: 2.883 Ft/hó

D-vitamin 4000 NE + Kalcium  (365 db kapszula)  - Ára: 2.827 Ft/hó

Ginkgo biloba (365 db kapszula)  - Ára: 2.960 Ft/hó

Gyerek multivitamin  (365 db tasakos granulátum) - Ára: 3.940 Ft/hó

Kurkuma 320 mg + Tömjénfa  (365 db kapszula) - Ára: 3.067 Ft/hó

Lutein 30 mg + Zeaxanthin  (365 db kapszula) - Ára: 4.833 Ft/hó

Magnézium 260 mg + B6-vitamin  (365 db tasakos granulátum) - Ára: 3.733 Ft/hó

Multivitamin 100 % NRV + Goji bogyó  (365 db kapszula) - Ára: 3.328 Ft/hó

Multivitamin For All  (365 db tasakos granulátum) - Ára: 4.733 Ft/hó

Nyomelemek Kollagénnel  (365 db kapszula) - Ára: 3.567 Ft/hó

Szabalpálma 320 mg + Tökmag  (365 db kapszula) - Ára: 2.960 Ft/hó

Tőzegáfonya 320 mg + Fekete ribizli + Inulin  (365 db kapszula) - Ára: 3.020 Ft/hó

Q1+Q10 + Omega-3 komplex  (365 db kapszula) - Ára: 5.400 Ft/hó

Médium termékek 

Algae 4 all + Spirulina  (200 db kapszula) - Ára: 22.960 Ft/doboz

Beautiful Kollagén  (200 db kapszula) - Ára: 29.060 Ft/doboz

Cardiovascular Protection (200 db kapszula) - Ára: 32.000 Ft/doboz


Green & Red  (200 db kapszula) - Ára: 27.800 Ft/doboz

Immuno + Inulin  (200 db kapszula) - Ára: 32.800 Ft/doboz

9x Microbiom Rebalance  (200 db kapszula) - Ára: 37.800 Ft/doboz

Weight Control  (200 db kapszula) - Ára: 22.960 Ft/doboz

Shake

Number One Shake Product Cocoa Blend  (20 tasak) Ára: 25.500 Ft/doboz