Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Aquaphor modern csapra szerelhető víztisztító

Ár:
16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. május 23.

Egyszerűen csapra szerelhető, esztétikus asztali víztisztító. Kis helyen elfér. Útváltó csappal szerelve. 

Kiemelkedő hatékonysággal megtisztítja a csapvizet.

Jóval olcsóbban lesz tiszta ívóvize, mintha palackozott vizet vásárolna.

Kb. 3,5 Ft-ba kerül Önnek 1 liter tiszta víz.

Könnyen csatlakoztatható a csapokra és a szűrőbetét cseréje is nagyon egyszerű.

Iváshoz, főzéshez ajánlott. 4.000 literes szűrőkapacitás.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A vízről:

Két hidrogén- meg egy oxigénatom és kész a csoda, amit víznek nevezünk. Nem túlzás azt állítani, hogy a víz az élet forrása!

A víz élettani szerepe rendkívül sokrétű az ember szervezetében. Biztosítja a vérkeringést, szabályozza a vérnyomást, lehetővé teszi a tápanyagok oldását, felszívódását és szállítását; befolyásolja a vér összetételét; hőszabályozó szerepével biztosítja a szervezet állandó belső hőmérsékletét. Testünk több mint 70%-át víz alkotja. Igyon rendszeresen garantáltan tiszta vizet.

A készülékről:

Csapra szerelhető víztisztító, amely útváltó csapjával kapcsolódik a normál csaptelep végére. A készülék használata igazán egyszerű: az útváltó csap karját elfordítva a csapvíz átfolyik a készüléken és abból már klórmentes, tiszta formában folyik ki. A tisztított víz kiváló ivásra és főzéshez egyaránt. Méret: 27,3 x 11,7 cm

Mitől egyedi ez a víztisztító márka?

Az Aquaphor Modern szűrőbetéte tartalmazza az összes Aquaphor termékben felhasznált speciális Aqualen-t, amely anyagot az Aquaphor cég fejlesztett ki az ivóvíztisztításban történő felhasználásra.

Az Aqualen hasonlóan működik, mint az aktív szén, mivel azonban annál sokkal fejlettebb, így hatékonysága is jóval magasabb és élettartama is jelentősen hosszabb.

Alapvető különbség, hogy az Aqualen élettartama lejárta/telítődés után nem engedi vissza a vízbe a korábban kiszűrt szennyeződéseket. A csak aktív szenet használó más márkák 4-5 hónap elteltével a megkötött anyagokat egyre növekvő mennyiségben visszaengedik. Az Aquaphor víztisztítók ezüstöt is tartalmaznak a vírusok és baktériumok ellen.

Érdekesség: Az ezüsttel kombinált aktív szén betétek élettartama is mindössze 3-5 hónap, az ezüst ugyanis csak a mikroorganizmusok ellen véd, nem változtat azon, hogy az aktív szén néhány hónap után visszaengedi a kiszűrt  szennyező anyagokat.

Az Aquaphor készülékekben lévő Aqualen azonban összegyűjti a szennyeződéseket és végleg leköti azokat. Esetében a betét telítődését követően nem tisztítja tovább a vizet, de nem is szennyezi vissza a korábban kiszűrt szennyeződésekkel. (ezért biztonságosan használható)

Az Aquaphor víztisztító a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

  • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen
  • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek
  • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)
  • petrolkémiai vegyületek
  • fenolok
  • baktérium és vírusok

Az ivóvíz jólétünk központi eleme, és a megfelelő hidratálás létfontosságú az egészségünk számára. A klór széles körű felhasználása és a csapvíz kiegyensúlyozatlan ásványi összetétele megnehezíti az egészséges vízhez való jutást. Az otthoni csapvíz tisztításával kiemelkedően jó minőségű vízet készíthet a palackozott vizek árának töredékéért.

Számoljunk egy kicsit!

Az Aquaphor Modern készülék ára 13.970 Ft. Ez tartalmazza a 2 darabból álló szűrőbetétet. A kapacitása 4.000 liter. 3,5 Ft-ba kerül egy liter szűrt víz.

60 Ft/liter-es áron forgalmazott palackos vízzel szemben több mint 90%-al olcsóbb az így előállított víz. Már kb. 140 palack 1,5 l-es) megszűrt vízmennyiségnél megtérül a készülék ára és amikor már csak a betéteket kell cserélnie, még olcsóbb lesz a saját maga által előállított tiszta ivóvíz. 

A betét ára 8.790 Ft. A kapacitása 4.000 liter. 2,19 Ft-ba kerül egy liter szűrt víz. 60 Ft/liter-es áron forgalmazott palackos vízzel szemben 96%-al olcsóbb az így előállított víz.

További tulajdonságok:

1. Az Aquaphor víztisztítók meghagyják a csapvíz ásványi anyag tartalmát

2. Nem változtatnak a víz ph értékén, tehán nem savasítják el azt

3. Szűrőbetét csere elég 1 évente az Aqualen tartalom miatt

4. Egyszerű, saját kezűleg elvégezhető szűrőbetét csere

Amit a készülék dobozában talál:

  • 1db Aquaphor Modern víztisztító
  • 1db szűrőbetét pár (a készülékben)
  • 1db átalakító gyűrű (műanyag) és tömítése, belső menetes csaptelephez

A készülék/szűrőbetét kapacitása: 4000 liter

Javasolt betétcsere: kb. 12 havonta

Garancia: 2 év

Gyártó: Aquaphor Corporation

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek